A szálloda első osztályú étterme, az Abacus Restaurant értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha ízvilágát; az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. E jó értelemben vett gourmet étterem kínálatában - a fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával - a hangsúly az egyszerűségében is kreatív, tökéletes ízkompozíción van.
A szállodában laktóz- illetve gluténmentes ételek minden étkezésnél megtalálhatók és ezeket az étlapon és étel táblákon is jelölik. A szálloda az egyéb speciális étkezésekre (a meglévő alapanyagokból) külön kérésre készít ételeket, amiért 800 Ft/ fő/ nap díjat számol fel. Kérjük igényüket a foglaláskor előre jelezzék.
A nagyon erős allergiák esetében nem tudnak garanciát vállalni, hogy ételeik nem tartalmaznak nyomokban allergéneket (dió, mogyoró pl), mert az ételek készítése során nem tudják az egyes ételkészítési folyamatokat elválasztani.
Éttermi szolgáltatások:
bankett rendezési lehetőség
étterem / kávézó
szobaszervíz
gluténmentes étkezési lehetőség
laktózmentes étkezési lehetőség
paleo étkezési lehetőség
vegetáriánus étkezési lehetőség
cukormentes étkezési lehetőség
étterem
bár